AKTUALITÁSOK

AKTUALITÁSOK

szarvas gulyáshús

Szarvas gulyáshús akció a Lidl-ben március 18-tól!

Friss, vákuumcsomagolt szarvas gulyáshúst találtok a Lidl 11. heti akciós kínálatában országszerte. Miden termékhez ajándékként partnerünk a Gyógyfű Vadpörkölt I. fűszerkeverékét csomagoltuk. Az akciós újság itt elérhető.

Vadkonyha recept a Magyar Vadászlap februári “Ízválasztó” rovatában.

Fejér Gabriellának köszönhetően egy egyszerű, gyors és egészséges recept került a Magyar Vadászlap februári számába. Ezt a töltött káposztát vaddisznóból igazán megéri kipróbálni az íze miatt, és szinte csak hazai alapanyagokból készült. Szuper olvasmány, melyben a megszokott borajánló sem maradhat el. Innen tudjátok letölteni:

Töltött kelkáposzta vaddisznóból recept

Szarvashús különlegességek a LIDL állandó kínálatában!

A LIDL Magyarország boltjainak kínálatában állandó szereplők lettek a prémium Vadkonyha vadhúsok: a vákuumcsomagolt szarvascombot és szarvas gulyáshúst ezentúl mindig megtaláljátok. Számunkra ez csak a kezdet! Természetesen dolgozunk a kínálat további bővítésén és új akciókkal is jelentkezünk hamarosan!  A LIDL vadhús kínálata >

vadkonyha pechtol patrik

A hazai vadhús lehet a marhahús környezetbarát alternatívája? – Mautner Zsófi beszélgetett Pechtol Patrik ügyvezetőnkkel.

Mautner Zsófinak nem csak egy fantasztikus  őzgerinc receptet köszönhetünk, de egy interjút is, melyben Pechtol Patrik ügyvezetőnkkel  beszélgetett a hazai vadgasztronómiáról, a Vadkonyha brand küldetéséről. Kattints a megtekintéshez  >

Január 14-től őzgerinc, őzcomb, szarvasgerinc akció a LIDL üzleteiben!

Széll Tamás Michelin-csillaggal is elismert séf a következőket írta a szarvasgerincről: “Mélyvörös, zsírszegény, rendkívül egészséges hús, mely minden esetben a természet ajándéka, hiszen vadon él, vadon nevelkedik. Íze kimondottan vadas, karakteres, mély.”

Az akciós újságot itt találod »

lidl vadhús

December 10-től őz gulyáshús akció a LIDL üzleteiben!

Egy kiváló őz recept »

December 3-tól szarvascomb akció a LIDL üzleteiben!

Egy kiváló szarvas recept »

borvacsora

BOCK WEBSHOP KEDVEZMÉNY

Szívügyünk, hogy a vadételek mellett kiváló magyar borok foglaljanak helyet az asztalon. A Bock család és a Vadkonyha partnersége több évre nyúlik vissza, együttműködésünk alapját a minőség és a gasztronómia iránti elköteleződés, valamint a hagyomány tisztelete jelentik. November 9-től  10% kedvezményt jelent kuponkódunk használata a Bock webshopban.

Tovább a kuponkódért »

vadhús vásárlás

Új csomagolásban debütál a mélyhűtött Vadkonyha vadhús termékcsalád. November 9-től akciós áron elérhető a LIDL üzleteiben: szarvasgerinc, vaddisznógerinc, szarvasbélszín.

Recept ajánló »

A Magyar Vadászlap novemberi számában “Húsba vágó kérdések” címmel jelent meg interjú Pechtol Patrik cégvezetőnkkel.

A cikket ajánljuk mindazok számára, akiket érdekelnek a legfrissebb vadhúspiaci trendek. A teljes cikk itt olvasható: Húsba vágó kérdések.

November 5-től szarvascomb steak, november 9-től szarvasgyulyás akció a LIDL üzleteiben!

Egy kiváló szarvas recept »

Október 12-től szarvascomb akció a LIDL üzleteiben!

Az akciós újságot itt találod »

És egy kiváló szarvas recept »

IFS Food certificate

Cégünk megfelel az IFS Nemzetközi Élelmiszeripari Szabványnak.

Fiwi-Hűt Kft.
2890 Tata, Molnár u. 2.
Tel: +36 34 483 550
email: info@vadkonyha.hu

PARTNEREINK

Friss szarvas gulyáshús

és szarvascomb

a LIDL

állandó kínálatában!

 

Recept ajánló »

 

You have Successfully Subscribed!

IFS Certificate

IFS Certificate