BOCK WEBSHOP

KEDVEZMÉNY

VADKONYHA

KUPONKÓDDAL

Mi kell egy különleges vacsorához?

A minőségi alapanyagok, a megbízható recept és a jó társaság mellett a megfelelő bor kiválasztására is fektessünk hangsúlyt.

A bor évszázadok óta a vadhúsból készült ételek elengedhetetlen kísérője, érdemes tehát a minőséget választani. Az ételhez jól megválasztott bor meghálálja magát. 

Mivel cégünk csak hazai forrásból származó vadhúst forgalmaz, ezért szívügyünk, hogy a vadételek mellett kiváló magyar borok foglaljanak helyet az asztalon. A Bock család és a Vadkonyha partnersége több évre nyúlik vissza, együttműködésünk alapját a minőség és a gasztronómia iránti elköteleződés, valamint a hagyomány tisztelete jelentik. A jó kapcsolatnak köszönhetően közösen segítünk a borválasztásban, ugyanis a Bock borászat fő sommelier-jének közreműködésével a Vadkonyha weboldalán minden recept mellé ajánlunk egy kiváló bort a Bock szortimentjéből. 

Az idei év végén szeretnénk még inkább megkönnyíteni a döntést, ezért a Bock webshopban a 

VADKONYHA

kuponkóddal leadott rendelések végösszegéből 10 % kedvezmény vehető igénybe. A kupon bármilyen tételre felhasználható és 2020. december 31-ig érvényes, így a karácsonyi ajándékozás során is hasznos lehet. Egészségünkre! 

IFS Food certificate

IFS Food certificate

Cégünk megfelel
az IFS Nemzetközi Élelmiszeripari Szabványnak.

Fiwi-Hűt Kft.
2890 Tata, Molnár u. 2.
Tel: +36 34 483 550
email: info@vadkonyha.hu

PARTNEREINK

Szarvas hamburger húspogácsa

és mélyhűtött őz gúlyáshús

október 4-től

a Tesco áruházakban!

 

Izgalmas Vadkonyha szarvasburger receptek >> 

Receptek őzhúsból >>

 

You have Successfully Subscribed!