“Adni jó!” 3 megye mentőszolgálatának összes dolgozója megkóstolhatta a Vadkonyha készételeket.

A karácsony közeledtével nem csak a családtagok, hanem többi embertársunk iránt is felerősödik az empátia, s szeretnénk valami jót cselekedni. Sokan vannak, akiknek már egy kis aprósággal is megkönnyíthetjük életét, munkáját, vagy szebbé tehetjük mindennapjait.

Ez történt 2021. december 18-án, amikor is a FIWI-HŰT Kft. és a FOODBOX Kft. összefogva az Országos Magyar Vadászkamara Fejér és Veszprém megyei szervezeteivel megajándékozta Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye mentőszolgálatait a Vadkonyha termékcsalád készételeivel. Így a három megye mentőszolgálatának összes dolgozója megkóstolhatja a Vadkonyha erdei gombás szarvasraguját zsemlegombóccal, a vaddisznópörköltet petrezselymes burgonyával, és a tárkonyos szarvasragulevest.

Veszprémben Pechtol Patrik ügyvezetőnk adta át a készételeket a helyi mentőállomásnak, míg kollégáink a megye többi helyszínére szállították a vadételeket. Ez a társadalmi szerepvállalás példaértékű a vadászok körében, s várhatóan jövőre megismételjük az akciót, de még tágabb körben szeretnék meglepni a mentősöket termékeinkkel.

Az átadás az egyik veszprémi helyszínen:

IFS Food certificate

IFS Food certificate

Cégünk megfelel
az IFS Nemzetközi Élelmiszeripari Szabványnak.

Fiwi-Hűt Kft.
2890 Tata, Molnár u. 2.
Tel: +36 34 483 550
email: info@vadkonyha.hu

PARTNEREINK

Szarvas- gerinc, comb és

gulyáshús a LIDL kínálatában

június 20-tól!

 

Szarvas receptekért kattints ide >> 

 

 

 

 

 

You have Successfully Subscribed!