VADHÚS TERMÉKEK
A Vadkonyha vadhús termékcsalád a természet eredeti ízével ajándékoz meg minket. Alapanyagainkat hazai, fenntartható vadgazdálkodásból szerezzük be. A legnagyobb odafigyeléssel készítjük elő friss és mélyfagyasztott húsainkat, hogy megőrizzék magas ásványi anyag tartalmukat és gazdag ízvilágukat amikor az Ön asztalára kerülnek.
ŐZHÚS
Nemes, durva rostozatú hús. Nagyon alacsony márványozottság, karakteres ízek. Sültek, steakek és pörköltek kitűnő alapanyaga.
SZARVASHÚS
A vadak királya. Húsa zsírszegényebb, mint a szarvasmarháé, fehérje tartalma magasabb, íze pedig nem összehasonlítható
Sokrétűen elkészíthető: medium steak, bécsi szelet, hamburger pogácsa, pörkölt.
VADDISZNÓHÚS
Ne féljünk úgy használni, mint a házi sertés húsát: pörkölt, darált hús, rántott hús, sültek, kemencés ételek. Alacsonyabb zsírtartalom, intenzívebb ízek. A fűszerekkel csínján bánjunk.
Miért a vadhús?
FENNTARTHATÓ VADGAZDÁLKODÁS
Nincs plusz környezeti terhelés. A vadgazdálkodásból származó hús kerül az asztalunkra
GYÓGYSZERES KEZELÉSTŐL MENTES
Nincs antibiotikum és hozamfokozó. A vadak étrendje a természetből származik.
MAGAS FEHÉRJE- ALACSONY ZSÍRTARTALOM
Magas fehérje- és alacsony zsírtartalom mellett magas szerves vas és ásványi anyag forrás.
MAGAS ÁSVÁNYI ANYAG TARTALOM
Bizonyos ásványi anyagok nagyobb mennyiségben található meg a vadhúsban, mint a háziasított állatok húsában.
VADÉTEL RECEPTEK
Őzhús receptek
Szarvashús receptek
Vaddisznóhús receptek
Fiwi-Hűt Kft.
2890 Tata, Molnár u. 2.
Tel: +36 34 483 550
email: info@vadkonyha.hu