MÉLYHŰTÖTT SZARVASBÉLSZÍN

Szarvasbélszín

A szarvasbélszín, grill és hirtelen sütéshez ideális, nemes húsfajta.

Mélyhűtőttt szarvasbélszin

A hús zsírszegényebb, mint a szarvasmarháé, fehérje tartalma magasabb, íze pedig nem összehasonlítható.

Tárolás: – 18 °C alatt.

Felengedés után ne fagyassza vissza.

TÁPANYAGÉRTÉKEK

ENERGIA                (kJ) 502 (kcal) 120
ZSÍR                        (g) 2,4
Telített zsírsavak    (g) 0,9
Szénhidrát               (g) 0
Cukrok                    (g) 0

Fehérje                   (g) 22,9

A terméket keresse a nagyobb áruházláncok polcain. Kínálatunkról, akcióinkról az “Aktualitások” menüpontban talál friss információkat.

KAPCSOLODÓ RECEPTJEINK

Szarvas bélszín

SZARVASBÉLSZÍN BARNAMÁRTÁSSAL

Szarvasbélszín vörösboros mártlással

SZARVASBÉLSZÍN VÖRÖSBOROS MÁRTÁSSAL ÉS TÚRÓS PACSNIVAL

Szarvasbélszín piritott bundában

SZARVASBÉLSZÍN MAGOS BUNDÁBAN, GOMBÁS BURGONYAPÜRÉVEL, SZILVAPÜRÉVEL