SZARVASCOMB STEAK

Szarvascomb

A szarvascomb steak, grill és hirtelen sütéshez ideális, nemes húsfajta.

Szarvascomb steak

A hús zsírszegényebb, mint a szarvasmarháé, fehérje tartalma magasabb, íze pedig nem összehasonlítható.

Tárolás: 0 °C – 4 °C között

Nettó tömeg:

600 g ℮

TÁPANYAGÉRTÉKEK

ENERGIA                (kJ) 502 (kcal) 120
ZSÍR                        (g) 2,4
Telített zsírsavak    (g) 0,9
Szénhidrát               (g) 0
Cukrok                    (g) 0

Fehérje                   (g) 22,9

Miért fogyassz Vadkonyha termékeket?

Fenntartható vadgazdálkodásból származik

Alacsony kalória és zsírtartalom

Magas vas és ásványi anyag tartalom

Magas fehérjetartalom

A terméket keresse a nagyobb áruházláncok polcain. Kínálatunkról, akcióinkról az “Aktualitások” menüpontban talál friss információkat.

KAPCSOLODÓ RECEPTJEINK

Rántott szarvasborjú

RÁNTOTT SZARVASBORJÚ

Szarvasdió

SZARVASDIÓ

Szarvascomb szeletek Chianti-s paradicsomraguban juhtúrós puliszkával

SZARVASCOMB SZELETEK CHIANTI-S PARADICSOMRAGUBAN JUHTÚRÓS PULISZKÁVAL