ŐZ COMB

Őz comb

Az őzcomb sokoldaldalúan felhasználható sovány húsféle. Süthetjük egyben, párolhatjuk, főzhetünk is vele.

őz comb hús

A hús zsírszegényebb, mint a szarvasmarháé, fehérje tartalma magasabb, íze pedig nem összehasonlítható.

Tárolás: 0 °C – 4 °C között

Nettó tömeg:

600 g ℮

TÁPANYAGÉRTÉKEK

ENERGIA                (kJ) 599 (kcal) 143

ZSÍR                        (g) 6,4

Telített zsírsavak    (g) 1,4

Szénhidrát               (g) 1,5

Cukrok                    (g) 0

Fehérje                   (g) 22,3

Miért fogyassza a Vadkonyha termékeket?

Fenntartható vadgazdálkodásból származik

Alacsony kalória és zsírtartalom

Magas vas és ásványi anyag tartalom

Magas fehérjetartalom

A terméket keresse a nagyobb áruházláncok polcain. Kínálatunkról, akcióinkról az “Aktualitások” menüpontban talál friss információkat.

KAPCSOLODÓ RECEPTJEINK

Őzragu leves

ŐZRAGU LEVES

ŐZ STROGANOFF MÓDRA

Lecsós sült őzcomb lapokban sült burgonyával

LECSÓS SÜLT ŐZCOMB LAPOKBAN SÜLT BURGONYÁVAL