MÉLYHŰTÖTT ŐZGERINC

Őzgerinc

Az őzgerinc az őz azon része, amely a gerinc körül helyezkedik el. Ideális alapja steaknek és grillhúsnak.

Tárolás: – 18 °C alatt.

Felengedés után ne fagyassza vissza.

TÁPANYAGÉRTÉKEK

ENERGIA                (kJ) 599 (kcal) 143

ZSÍR                        (g) 6,4

Telített zsírsavak    (g) 1,4

Szénhidrát               (g) 1,5

Cukrok                    (g) 0

Fehérje                   (g) 22,3

Miért fogyassza a Vadkonyha termékeket?

Fenntartható vadgazdálkodásból származik

Alacsony kalória és zsírtartalom

Magas vas és ásványi anyag tartalom

Magas fehérjetartalom

A terméket keresse a nagyobb áruházláncok polcain. Kínálatunkról, akcióinkról az “Aktualitások” menüpontban talál friss információkat.

KAPCSOLODÓ RECEPTJEINK

Vajpuha őzgerinc paszternákpürével

VAJPUHA ŐZGERINC PASZTERNÁKPÜRÉVEL ÉS VÖRÖSBOROS GOMBÁVAL

Őzgerinc

ŐZGERINC SÜLT VÖRÖSBOROS ÖNTETTEL, CSŐBEN SÜLT BURGONYÁVAL

ŐZGERINC TOKÁNY TEJSZÍNESEN, ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL, KALÁCSOS SZALVÉTAGOMBÓCCAL